29.1.2022

Uusi vuosikymmen, monella tapaa uusi elämä

Mennyt vuosi, muutaman viimeisen päivän pohdinnat ja eiliset ystävän sanat saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että herätän Katalan kujeet unesta. Ensimmäisestä postauksesta tulisi helposti hyvin pitkä, joten koitan tietoisesti lyhentää sitä ja kerron asioista vain pääpiirteittäin.

Koirajuttuja

Surullinen muutos on, että blogin nimeen vaikuttanut katalonianpaimenkoira Geena lukee tekstejä pilvenreunalta. Geena eli pitkän elämän, pari viikkoa vajaa 16,5 -vuotiaaksi. Sen kanssa ehdittiin käydä muutamassa näyttelyssä ja siitä tuli Suomen ja Viron muotovalio. Geenan seuraksi muutti vuoden 2013 alussa shetlanninlammaskoira Pipsa ja vuonna 2015 bordercollie Tera. Pipsa joutui surukseni erinäisten syiden vuoksi muuttamaan uuteen kotiin, joten Tera sai uuden ystävän siskontytöstään Twististä reilu kaksi vuotta sitten.


Pipsa

Tera

Twist ja Tera


Koti

Vuonna 2013 muutin uuteen kotiin. Siellä pääsin tekemään ja teettämään pientä remonttia ja laittamaan pihaa mieleiseeni kuntoon. Toissakesänä uusittiin terassi yhdessä äidin ja isän kanssa. Suuri kiitos äidille ja isälle suuresta avusta ja kaikesta tekemästänne työstä.

Elämää

Viimeisen vuoden aikana elämä on tuonut eteeni kaikenlaista, josta tulen kertomaan teksteissäni. Käsittelen samaan aikaan tätä ja viime vuotta. Nyt blogi on kuitenkin saanut ensimmäisen tekstinsä vuosiin - teekupponen ja kakkupala perheen seurassa sen kunniaksi!

Ei kommentteja: