7.2.2008

Luistelemaan (Skating)

Ylihuomenna onkin jo Kalevan kierroksen luistelu Rantasalmella. Hankin maanantaina retkiluistimet ja monot - vähän viimetippaan, mutta eipä ole ollut harjoituskelejä, joten ei kai se niin hirveästi haittaa. Monotkin ovat oikein nätit kiehkurakuvioineen, vähän kuin olisi kiharaisia oksia. Kyllä, turhamaisuus siis iski, kun oli kauniit monot valikoimassa.

Rantasalmelle on luvassa lauantaiksi asteen tai parin verran lämmintä ja ehkä hieman sadetta. Asiantuntijat keskustelupalstalla arvioivat, että kelistä tulee liukas.

Kalevan kierros begins day after tomorrow in Rantasalmi with skating. I bought the freeheel iceskates and suitable shoes on monday - quite a short time before the event, but it does not matter, since it has not been possible to practise here, because the sea has not freezed this winter. My new shoes are very pretty, they have curley branch like figures on them. Yes, vanity got a hold of me, when I saw the beautiful shoes.

The weather forecast for saturday is about +1...2 degrees of Celsius and some light rain. The experts are predicting that the ice will be very slipery.

Ei kommentteja: